Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kandidáta chce dodať aj Žigova partia: Či to budem ja? Človek uvažuje nad všetkým

BRATISLAVA - Kandidáta na post prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) s najväčšou pravdepodobnosťou nominuje aj hokejová skupina okolo Žigmunda Pálffyho.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Bývalý úspešný reprezentant jeho meno nechcel konkretizovať rovnako ani hnutie, ktoré ho navrhne. Pálffy sa na piatkovom rokovaní Rady SZĽH zúčastnil ako delegát a na jej začiatku si prevzal Cenu Michala Polóniho za fair play. Neskôr sa zapojil do hlasovania o schválení mimoriadneho kongresu, ktorý sa uskutoční 16. júna. Na post zväzového prezidenta plánuje dosadiť svojho kandidáta. "Viem, že sú tu vytvorené nejaké skupiny okolo Lintnera. Ja so svojou skupinou chlapcov by sme si tiež radi dosadili nejakého svojho prezidenta, určite to nenecháme na jednom človeku," povedal Pálffy.

Sám by si na kandidatúru netrúfol, hoci priznal, že hlavou sa mu preliali rôzne myšlienky. "Človek uvažuje nad všetkým. Musíme mať podporu všetkých klubov, aby to bolo zjednotené. Máme navrhnutého jedného hokejistu, dúfam, že nám to vyjde a čo najskôr ho predstavím," ozrejmil Pálffy. Svoju skupinu nechcel konkretizovať: "Sme partia chalanov, ktorí nepochádzajú z jedného mesta, ale rozprávame sa a máme rovnaké názory. Máme nápady, ako by sa to mohlo robiť, nielen s mládežou, ale aj extraligou."

Či už vyhrá kandidát jedného alebo druhého hokejového hnutia, Pálffy si želá, aby nový prezident vniesol do štruktúr SZĽH pozitívny vietor. "Dúfam, že sa zvolí správny prezident, ktorý tomu dodá šťavu, aby chodili chlapci radi do reprezentácie. Dúfam, že sa posunieme dopredu a hokej pôjde tam, kam chceme," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články