Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Richard Lintner o kandidátovi na prezidenta zväzu: Nechajte sa prekvapiť

Skupina okolo Richarda Lintnera predstaví svojho kandidáta na nového prezidenta SZĽH budúci týždeň.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

14. júna prebehne kongres Slovenského zväzu ľadového hokeja, na ktorom sa bude voliť nový prezident. Bude opäť kandidovať Richard Lintner?

"Komunikácia v rámci tejto otázky existuje. Najneskôr do budúceho štvrtka ju bude treba vyriešiť. Celý plán následne prezradíme. Otázka výberu kandidáta je seriózny proces. Tu nejde len o to, či to môže byť ten alebo ten. Ak to má mať zmysel, musí sa vymyslieť a nadstaviť celý plán a filozofia. Dokiaľ nie sú všetky tieto veci vyriešené, nemá zmysel polemizovať, kto bude toho tvárou," nechcel zatiaľ Lintner špecifikovať meno kandidáta. Okrem neho sa špekuluje o Miroslavovi Šatanovi či Petrovi Bondrovi.

"Nejde o to, že by som niečo tajil. Ten proces je vážny, nerád by som preto teraz zavádzal. Myslím, že to teraz nie je potrebné. Tým, že sa to predstaví verejnosti dva týždne pred kongresom, neznamená, že ľudia, ktorí sú v tom zainteresovaní, o tom nevedia. V rámci hokejového hnutia komunikácia prebieha. Celá analýza a tvorba potrebného plánu neustále prebieha," povedal súčasný šéf Tipsport ligy novinárom prítomným na Rade SZĽH.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články