Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lašák sa opäť pustil do Cígera: Toto vraví o nesúdržnosti tímu na MS!

LIBEREC - Ján Lašák už počas MS ktitizoval na svojom Facebooku určitú nesúdržnosť v tíme, vyplývajúcu z nešťastných verejných výrokov trénera Cígera voči hráčom v tíme. Teraz všetko v rozhovore pre Plus jeden deň objasnil ešte viac.
Zdroj: archív
Zdieľajte:

Konkrétne hovorí: "To, čo som videl, mi stačilo na to, aby som si urobil obraz. Nebolo to ideálne, chlapci sa trápili. Ako športovec to na jednej strane chápem, ale na druhej som mal dojem, že mužstvo nevystupovalo až tak ako jeden tím. Neviem, čo sa dialo vnútri v kabíne, ale vystúpenia trénera Zdena Cígera navonok neboli najšťastnejšie. Isté veci nesmú vyplávať na povrch a nemôže kouč deliť tím na seba a hráčov. Mužstvo je predsa len jedno na čele s trénerom."

A čo hovorí zlatý medailista z Göteborgu na reči o mladom, neskúsenom tíme? "Netvrdil by som, že sme mali až taký mladý tím. Veď priemer bol 26 rokov. Jednoznačne mi tam však chýbali starší hráči. Napríklad Branko Radivojevič či Tomáš Kopecký. Mohli skúsenosťami pomôcť mužstvu i mladým po ich boku. Bolo by im treba však nájsť ten správny flek. V minulosti ťažil Libor Hudáček z Mira Šatana. A aký bol? Mladý Réway by takisto potreboval k sebe meno, ktoré by ho usmernilo. V Rusku sa viacerí hľadali."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: pluska.sk

Diskusia

Podobné články