Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ohlasy médií: Fíni bez šance, zlato pre javorové Rusko

PETROHRAD - Ohlasy médií na kanadskú obhajobu titulu majstra sveta na 80. MS v Rusku po finálovom triumfe 2:0 nad Fínskom:
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

iihf.com: "Connor DaGold! Connor McDavid svojím prvým gólom na turnaji udržal zlato v rukách Kanady po víťazstve 2:0 nad Fínskom."

iDnes.cz: "Kanada obhájila zlato a už atakuje ruský rekord. Fíni boli bez šance. Kanada znovu potvrdila, že je vládcom svetového hokeja."

isport.cz: "Zasa sú najlepší! Hokejisti Kanady vrátili vo finále majstrovstiev sveta Fínsku prehru zo skupiny a po triumfe 2:0 opanovali šampionát v Rusku. Tím kapitána Coreyho Perryho dokázal obhájiť zlaté medaily z Prahy, o ich triumfe rozhodol zázračný mladík Connor McDavid."

TASS: "Ruský prezident Vladimir Putin dekoroval nedeľňajšieho majstra sveta v hokeji, ktorým sa stal tím Kanady. Vyhral druhýkrát v rade a 26-krát v histórii."

Sport-express: "Moskva. Kanada. Deja vu. Javorové Rusko získalo zlato. Moskva sa stala pre Kanaďanov najžiadanejším mestom pre MS. Po triumfe v roku 2007 nad Fínskom 4:2 vyhrala aj tentoraz po výsledku 2:0."

tsn.ca: "Prvý gól Connora McDavida na svetovom šampionáte mal cenu zlata. Pre Kanadu bol víťazný na ceste za obhajobou titulu majstrov sveta a zisku zlatých medailí po víťazstve 2:0 nad Fínskom."

AP: "Kanada pokorila dovtedy nezdolaných Fínov 2:0 v zápase o zlato na svetovom šampionáte. Získala svoj 26. titul a stala sa prvým tímom od roku 2009, ktorému sa podarilo prvenstvo obhájiť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články