Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poznáme našich súperov na MS 2017!

Slovenská hokejová reprezentácia sa na tohtoročných MS v hokeji umiestnila na konečnom deviatom mieste. Budúcu sezónu sa šampionát odohrá v Nemecku a Francúzsku a my už poznáme našich prvých štyroch súperov.
Zdroj: iihfworlds2017.com
Zdieľajte:

Je takmer jasné, že svoju skupinu odohráme v Kolíne nad Rýnom. Keďže už vieme, kto sa túto sezónu umiestnil na deviatom mieste a nižšie a známi sú aj nováčikovia A kategórie, spoznali sme prvých súperov našej reprezentácie.

O postup do štvrťfinále budeme pravdepodobne tvrdo bojovať s prekvapením doterajšieho priebehu šampionátu Nemeckom, nebezpečným Dánskom a nevyspytateľným Lotyšskom. Z budúcoročných nováčikov sa stretneme s Talianmi. Ďalších súperov sa dozvieme po finálovom zápase prebiehajúceho turnaja.


Napíšte tu do komentára, čo si myslíte o výkone našich proti USA. Najtrefnejšia hláška s najviac "lajkmi" od ostatných vyhrá toto tričko, k tomu tento malý dres a navyše bude hláška zverejnená v článku na našom portáli!

Traja vyžrebovaní "lajkovači" hlášok vyhrajú tento štýlový malý dres Slovenska a k tomu tento krásny suvenír s motívom slovenskej reprezentácie.

Sme zvedaví a tešíme sa na vaše názory!


Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články