Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovenskí hokejisti sa kajajú: Ukázali sme srdce!

Z našich hokejistov bolo po zápase s USA cítiť veľké sklamanie. To nepomohlo potlačiť ani víťazstvo po predĺžení.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Veľmi ťažko sa rozprávalo kapitánovi Andrejovi Sekerovi. Spoluhráčov síce pochválil za dnešný výkon, no bolo badať, že sa mu nechce šampionát opustiť takto skoro. "Bohužiaľ, turnaj sa pre nás končí. Je nám to ľúto, ale za dnešný zápas musím chlapcov pochváliť. Ukázali sme srdce. Ukázali sme, že vieme hrať hokej a že vieme zabojovať jeden za druhého. Chceli sme vyhrať v riadnom čase, to sa nám síce nepodarilo, no duel môžeme hodnotiť pozitívne. Škoda šancí najmä v presilových hrách."


Čítajte aj:

Cíger po zápase spokojne hodnotil šampionát


Po zápase si sypal popol na hlavu Martin Réway, ktprý mohol za stavu 1:0 zvýšiť naše vedenie a duel by nabral úplne iný smer. "Víťazstvo poteší, ale je k ničomu. Chceli sme vyhrať v riadnom hracom čase, nevyšlo to. Turnaj sme síce ukončili víťazne, ale inak je to veľké sklamanie. Dnes som mal tri-štyri dobré šance, ale zle som ich vyriešil. Je mi jedno, čo si ľudia o mne myslia, ja som v prvom rade sklamal spoluhráčov. Dostal som dôveru, mal som zbierať body. Celý turnaj mi však odskakovali puky, nedarilo sa mi."


Čítajte aj:

Julo Hudáček: Šampionát sme si neužívali, zlomil nás tlak


S výkonmi nebol spokojný ani skúsený obranca Dominik Graňák, ktorý vidí najväčší problém v prehre s Bieloruskom."Cieľ, ktorý sme si dali, sme nesplnili. Ušli nám zápasy predtým, najmä duel s Bieloruskom a tam sme si to prehrali. Každý má nárok na svoj názor a hodnotiť turnaj po svojom. Turnaj bol dlhý, odohrali sme sedem zápasov. Treba povedať, že väčšina výkonov nebola podľa našich predstáv."

Napíšte tu do komentára, čo si myslíte o výkone našich proti USA. Najtrefnejšia hláška s najviac "lajkmi" od ostatných vyhrá toto tričko, k tomu tento malý dres a navyše bude hláška zverejnená v článku na našom portáli!

Traja vyžrebovaní "lajkovači" hlášok vyhrajú tento štýlový malý dres Slovenska a k tomu tento krásny suvenír s motívom slovenskej reprezentácie.

Sme zvedaví a tešíme sa na vaše názory!


Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články