Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Juniori Slovana inšpirovaní Majkom Spiritom, krásne gesto smerom k prírode!

Hudobný štýl Rap je veľmi obľúbený medzi hokejistami. Výnimkou nie je ani Majk Spirit. Ten je medzi juniormi Slovana Bratislava dokonca tak populárny, že ich dokázal inšpirovať ku krásnemu gestu!
Zdroj: facebook
Zdieľajte:

Majk Spirit na svojom facebooku uverejnil status, ktorým práve na tento čin upozorňuje. Mladí hokejisti totiž vďaka jeho hudbe vysadia 1400 stromov, jeden za každú strelu na bránu počas tejto sezóny.

„Mladí chlapci, hokejisti Slovana prišli na môj koncert minulý rok a dnes sa ku mne dostalo toto. Inšpiroval som ich skladbou a idú dobrovoľne vysadiť 1300 nových stromov, symbolicky za každú strelu na bránku počas sezóny. To naopak inšpiruje mňa! Takýmto prístupom v kluboch vyrastajú na Slovensku mladí, zodpovední a uvedomelí ľudia. KLOBÚK DOLU!“

Známy raper totiž v skladbe Bol som tu spomína okrem iného to, že niečo dobré na tomto svete zanechal, čo inšpirovalo Slovanistov a tak pomôžu tatranskej prírode, ktorá je stále zdecimovaná prírodnou katastrofou spred desiatich rokov. Akcia prebehne 10.4. v Tatranskej Lomnici.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook

Diskusia

Podobné články