Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pánikova ukážková bomba + jeho skromné slová: "Túto šancu si musím zaslúžiť!"

NHL
CHICAGO - Premiérový gól Richard Pánika v drese Chicaga prišiel hneď na začiatku zápasu a bola to výstavná strela. Po zápase mal veľkú radosť.
Zdroj: nhl.com
Zdieľajte:

Richard Pánik otvoril skóre duelu proti Montrealu už v tretej minúte, keď ťažil z vynikajúcej roboty obrancu Erika Gustafssona, ktorý odohral svoj prvý zápas po zranení dolnej časti tela.

„Prechádzal s pukom po ľavej strane, mne sa otvoril priestor. Tahral to vskutku dobre, našiel ma a ja som iba vystrelil,“ povedal Pánik pre tímový web. Pánikovo zakončenie bolo ukážkové.

Dvadsaťštyriročný Martinčan má za sebou už štvrtý zápas po výmene. Na konte má zatiaľ jeden gól, jednu asistenciu a jeden plusový bod. V NHL skóroval prvýkrát od 13. marca 2015. .

„Cítim sa celkom dobre, najmä teraz, keď vyhrávame. Idem od zápasu k zápasu, snažím sa hrať jednoduchý hokej a svoju hru. Dúfajme, že vydržím v základnej zostave a zaistím si v nej miesto."

Z farmy druhého najslabšieho tímu NHL do tímu obhajcu titulu. Tomu sa povie skok!

„Nečakal som, že budem vymenený do najlepšieho tímu v NHL. Mám ozajstnú radosť, že som dostal túto príležitosť a teraz musím pracovať, aby som si ju zaslúžil,“ doplnil Pánik.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: slovaknhl.sk, nhl.com

Diskusia

Podobné články