Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nagy: "V čom je úspech? Všetci makáme a vraciame sa dozadu!"

KHL
BRATISLAVA - Slovan Bratislava vyhral už piaty zápas v rade! Čo na to po zápase hráči nášho tímu v KHL?
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

Obranca Cam Barker, autor šikovného nahodenia, ktoré rozhodlo zápas, zhodnotil: "Odohrali sme celkom dobrý zápas. Súper síce dokázal podržať puk v našom obrannom pásme, no dokázali sme jeho šance eliminovať. Garnett chytal výborne. Zostali sme trpezliví, hrali pozorne v obrane a počkali si na naše šance."

Čo vraví kanadský obranca na na svoj presný zásah? "Pred mojím gólom bolo pred súperovou bránkou veľa cloniacich hráčov, tak som to iba nahodil, dúfajúc, že príde k dorážke či teču. Napokon to skončilo v sieti. Každé víťazstvo nad súperom z našej konferencie je dôležité. Verím, že na nadchádzajúcom tripe sa nám podarí na posledné výkony nadviazať."

Štatistiky zápasu Slovan - Minsk - kliknite pre zväčšenie (zdroj: khl.ru)

Ladislav Nagy pripojil: "Kľúčový bol gól Cama Barkera na 2:1, pekne to vystrelil od modrej. Pomaly sa učíme, ako v týchto vyrovnaných zápasoch nedostávať v závere góly a ustrážiť si víťazstvo. Dobre to bránime, vyhadzujeme puky z nášho pásma, súpera sme nepustili do nejakých vyložených šancí. Všetci makáme, vraciame sa dozadu, dobre bránime a v tom je úspech."

Ivan Švarný najprv pridal svoje hodnotenie a potom vystrúhal poklonu brankárovi Garnettovi: "V prvých dvoch tretinách sme chceli hrať trochu defenzívnejšie, bol to boj o stredné pásmo, nie veľmi okulahodiaci hokej pre divákov. V tretej tretine sme zabrali, dali sme góly, v závere sme sa dostali trochu pod tlak, ten sme však ustáli. "Garny" parádne zachytal, v závere zatiahol roletu. Sme radi za tri body."


Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články