Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Švehla odovzdal Hossovi cenu pre Hokejistu roka 2015

Slovenský hokejista Marián Hossa už prebral cenu určenú pre Hokejistu roka 2015 a rovnako aj Cenu Jozefa Golonku pre najlepšieho útočníka sezóny 2014/2015.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ako informuje oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja, odovzdal mu ich pred úvodným buly štvrtkovej exhibície v Trenčíne medzi domácou Duklou a výberom hviezd NHL člen Výkonného výboru SZĽH a generálny manažér slovenskej reprezentácie Róbert Švehla.

"Ceny som Mariánovi odovzdal v mene SZĽH a zaprial mu do budúcna ešte čo najviac takých fantastických sezón, ako mal tú uplynulú," povedal po odovzdaní Róbert Švehla.

Po exhibičnom zápase, ktoré sa skončilo nerozhodne 12:12, využil novovymenovaný generálny manažér slovenskej reprezentácie čas aj na to, aby reprezentantom, ktorí sa v súčasnosti nestotožňujú s vedením SZĽH, vysvetlil kroky, ktoré nové vedenie zväzu v blízkej dobe chystá. "V prvom rade som ich pozdravil aj od Zdena Cígera, ktorý sa nemohol zúčastniť na tomto zápase. Načrtol som im, čo by sa malo v blízkej dobe udiať a prečítal im stanovisko výkonného výboru z minulého týždňa, kde je jasne deklarované, že prezident SZĽH bude iniciovať zmeny v stanovách SZĽH," dodal Švehla.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články