Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Marko Daňo súčasťou megavýmeny

Chicago a Columbus si vymenili medzi sebou siedmych hráčov
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Útočník Brandon Saad, obranca Michael Paliotta a útočník Alex Broadhurst boli vymenení do Columbusu Blue Jackets. Útočníci Artem Anisimov, Jeremy Morin, Corey Tropp a Marko Daňo sa sťahujú zase do Chicaga Blackhawks, Columbus získal okrem nich aj právo draftového výberu v 4. kole budúcoročného draftu.

"Sme veľmi potešení, že Brandon Saad, 22-ročný dvojnásobný víťaz Stanley Cupu, s veľkou robustnosťou, rýchlosťou, silou a schopnosťou strieľať góly, sa pridal k našej organizácii," povedal generálny manažér Jarmo Kekalainen vo vyhlásení. "On je osvedčený víťaz a presne ten typ hráča chce Columbus Blue Jacket."

Dvadsaťročného slovenského reprezentanta zastihla správa o prestupe počas šoférovania. "Zrodilo sa to ako blesk z čistého neba. Viezol som sa v aute a všimol som si, že mám hlasovú správu od generálneho manažéra Columbusu. Zastavil som na parkovisku, zavolal mu späť a povedal mi, že ma vymenili do Chicaga. Ešteže som zastavil, lebo inak by som do niekoho nabúral. Veľmi sa teším, veď je to najlepší tím NHL. Pre mňa je to veľká pocta a zároveň výzva presadiť sa," povedal pre TASR Daňo.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, nhl.com

Diskusia

Podobné články